Bestyrelsen for
Foreningen Servicehundeakademiet

Sanne Vahlun

BESTYRELSESFORMAND

Sanne Vahlun er indehaver af virksomheden VAHLUN og har en baggrund som advokat, retsmægler, coach og konfliktmægler, foredragsholder og kursusudbyder. I de seneste 15 år har hun også arbejdet med psykisk sårbarhed med særligt fokus på autisme og adhd.

Som formand for bestyrelsen vil hun styrke selskabets faglighed og professionalisme.

Hun har en bred erfaring indenfor bestyrelsesarbejde både indenfor erhvervsvirksomheder, frivillige organisationer og netværksfællesskaber. Ud over sin virksomhed VAHLUN, er hun medstifter til koncepterne: www.kvinderpaaspektret.dk og www.AutismeFestival.dk samt er mor til en servicehundebruger.

Du kan kontakte Sanne Vahlun på sanne@vahlun.dk eller tlf. 27647048.

Img-About-3.jpg

Lene Frahm

BESTYRELSESMEDLEM
Lene er certificeret adfærdsrådgiver, hundeinstruktør
Samt KynoOsteo® Terapeut.
 
Tilgangen til dyr er med et holistisk syn. Hun har en lang og bred erfaring – både med undervisning, foredrag, ledelse, drift, økonomi og personale. Og har siden åbningen i 2014 af Fyns Internat, Dyrenes Beskyttelse, stået i spidsen for beredskabet, der årligt hjælper knap 3.000 dyr alene på Fyn.
 
“Menneske og hunds evne til at knytte bånd, relationer og samarbejde er uden diskussion egenskaber som anvendes i sammenhænge, som aldrig kan erstattes af hverken den digitale eller teknologiske formåen.” – Lene Frahm
 
 

Nina Bech Stage

BESTYRELSESMEDLEM

Nina Bech Stage er driftsansvarlig i Aarhus Lighthouse, hvor hun til daglig står for strategisk forretningsudvikling og ledelse.

I Servicehundeakademiets bestyrelse bidrager hun med rådgivning indenfor kommunikation, branding og konceptudvikling. Hun har en personlig interesse i at hjælpe på autismeområdet, og ønsker at være med til at sikre, at flere instruktører bliver uddannet, så servicehundene kommer ud og øger støtte til de særligt sårbare. 

Nina arbejder desuden som frivillig hjerteven i Husrum, der er en NGO som hjælper ensomme unge med at få en voksenven. Her er hun hjerteven for en pige, hvis hund også har en afgørende rolle for den unges trivsel og tryghed i hverdagen.

Tibbe Shamigo

BESTYRELSESMEDLEM / ADM. DIREKTØR

Tibbe Shamigo har altid holdt meget af hunde, og hun har de seneste 40 år arbejdet professionelt med dem – både som instruktør, adfærdskonsulent og med såkaldte dyreassisterede aktiviteter for børn. Hun er derfor en lang række fagspecifikke, relevante kurser og uddannelser bag sig. 

Servicehunde til psykisk sårbare er et marked der opstod i Danmark omkring 2014, og det var også der Tibbe Shamigo startede med at uddanne servicehunde til psykisk sårbare i en forening.

Derudover har hun et mangeårigt virke som både speciallærer og miljøterapeut på forskellige skoler og behandlingssteder.